Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

v každém případě, horší než to bylo už to nebude

0 2
možnosti
Foto

P57e76t42r 79M65a82c47e56k

26. 6. 2013 13:33

No Mirku jsem optimista, rád bych sdílel i ten Váš. Ale když léčíte rýmu neštovicemi tak sice nemáte rýmu, ale máte neštovice :-/

1 0
možnosti
DS

Plačte pravicoví politruci, plačte. Váš čas odešel a vrátí se až za dlouho. Móóóc dlouho.

0 1
možnosti
MS

Zase až tak móóóc dlouho to trvat nebude. Socani jsou schopni zhuntovat státní finance během jednoho volebního období. :-P

2 0
možnosti
MK

Vidím, že jste si vylil svůj kyblík žluči - nicméně Zeman plní svůj předvolební slib "Stop vládě Petra Nečase" - TOP 09 dostala na výběr buď předčasné volby nebo prezidentskou vládu do těch řádných. Co si vybere je navzdory Kalouskovým prohlášením jasné.

To že Zeman jmenuje Němcovou nemohl snad čekat žádný soudný člověk. A mimochodem za tento celý tyátr si mohou současní poslancové sami - umožnit přímou volbu prezidenta, kterého tím zbaví závislosti na složení sněmovny bez toho aniž by upravili prezidentské pravomoci byl naprostý amatérismus. Nyní ještě není pozdě, ale Zeman s pomocí levicového senátu postupně změní personální složení ústavního soudu a každý další pokus hrábnout do ústavy bude ústavním soudem smeten jako protiústavní - jdoucí proti duchu ústavy. Pravice potřetí v historii naší země předvedla, že není schopna dovládnout celé období a díky jejím schopnostem bude Zeman na hradě, levicová většina v senátu, ústavní soud silně levicový, a poslanecká sněmovna s převahou levicových poslanců (možná s ústavní většinou) k tomu ještě oranžové kraje.

Takže napravo nebrečet a něco dělat, pokud možno tak ať to takto nedopadá

2 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 6,28
  • Průměrná čtenost 292x
Jsem obyčejný, český, zaměstnaný, sociálně neslabý, nebohatý, neukřivděný avšak přemýšlící člověk. V tomto státě je nás takových víc. Někteří nás nazývají mlčící většinou. Já osobně nejčastěji mlčím na rybách :)

Navštivte také můj rybářský blog Péca na rybách nebo Pécovu rybářskou půjčovnu, pokud byste chtěli vyrazit k vodě.